info@differenta.bg (Тук сме за вас)

ОТГОВАРЯМЕ ЗА ОРИГИНАЛНОСТА НА ВСЕКИ ПРОДУКТ

Тук ще намерите най -добрите и интересни парчета от световни марки, които в момента са в модния свят.

И се чудите дали всички продукти са наистина оригинални ?
ДА,   са 100% истински, за това   НИЕ гарантираме!
  • От 2008 г. сме оторизиран дилър на всички марки, които предлагаме.
  • Поръчваме стоките от централата на марката , благодарение на която сте избрали стоки директно от Италия, Испания, Англия, Австралия ...
  • Всички закупени стоки могат да бъдат върнати или заменени без никакви проблеми.
  • Всичко има 2 години гаранция .

Ако все още имате съмнения, не се колебайте да се свържете с нас на   info@differenta.bg.   Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

Мога ли да плащам с кредитна карта

Всеки превозвач предлага различни опции за плащане, така че е добре да получите информация директно от конкретен доставчик.

Можете да проверите наличността на платежен терминал във вашия клон на DPD Speedy : https://www.speedy.bg/bg/track-shipment

PPL предлага възможност за плащане в брой не само в брой, но и с кредитна карта . Тази услуга не се начислява на получателя. Те могат да бъдат платени от всички общи платежни карти, издадени в Чешката република.

Независимо дали можете да платите с платежна карта във вашия клон на DPD Speedy, можете да намерите следната връзка: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

 

Как опаковаме ?

С любов и грижа.

  • Ние внимателно преглеждаме всеки продукт преди доставката. Използваме пълнители, за да оцелее и след падането на кутията на земята.
  • Опитваме се да рециклираме опаковъчните материали, за да не натоварваме природата. Можете да разпознаете рециклираната кутия, като кликнете върху стикера "Кутия за пътници".
Но дори и ако открихте проблем, уведомете ни сега. Обещаваме да решаваме всичко, за да ви удовлетворим.
                         

Кои сме ние?

Любов към модата

Още от 2008 година сме тук за вас . В началото имаше недоволство от скучната чешка модна сцена. Затова решихме да я променим. И дадохме сърцето си в това. Защото вие го знаете и благодарение на това ни харесвате ... а ние харесваме вас и затова нашата основна цел винаги е вашето пълно удовлетворение .

Какво е красотата?

Първо беше испанската марка Desigual , която сега се радва на голама популярност. След това пластмасовите ароматни обувки Melissa , които докарваме чак от Бразилия. Кецовете на Converse , без които не може да мине всеки любител на стила. В Холандия открихме истински стил - марката Scotch & Soda . В Англия две марки за красиви аксесоари - Disaster Designs и Santoro London . След това ни смущаваше, че обувките Crocs се възприемат тук само като грозни "лапари", затова ви показваме, че имат красиви и удобни балеринки. Цветните чорапи Happy Socks, испанската марка Culito from Spain или италианските стилни гривни Ops! Objects  са само украсата на тортата. Но все пак това още не е всичко ... ще видите сами ;) И това не е краят ... ние продължаваме.

Начин на замяна / връщане на стока

Можете без проблем да върнете или замените вашите стоки в рамките на 14 дни след доставянето им. Трябва само да изпратите неизползваната и незамърсена стока на нашия адрес, заедно с копие от фактурата и да добавите към пратката, дали искате да върнете или замените стоката. В случай на замяна, посочете за какви стоки / размер искате да ги замените. В случай на връщане на стоката, въведете номера на банковата ви сметка, в която искате да ви бъдат върнати парите.

Адресът за изпращане е

Post ONE/Packeta Differenta
ID: 94877590
Chelopeshko Shose 14 (Челопешко шосе 14)1814 Sofia

Адресът служи само като пункт за събиране, от който вашите пратки се изпращат до главната ни централа. Моля, обърнете внимание, че пакетът може да бъде в движение в продължение на няколко дни и затова няма да обработим заявката ви веднага след подаване на пакета в този пункт за събиране.

Работното време на клона е от 11:00-19:00
Моля, предоставете тази информация на куриера, който ще достави пратката.
Тук можете също да върнете или да замените стоката лично.

За обувките, молим - върнете ни ги в не повредена и не налепена оригинална кутия. При дрехите и аксесоарите етикетите са доказателство, че стоките не са били носени.

Ако връшате стока или изпратите рекламация, плащате доставката и опаковането вие .

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече