15% намаление с код EXTRA15 + безплатна доставкаСвършва за 15 часове 53 минути
info@differenta.bg (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

ОТГОВАРЯМЕ ЗА ОРИГИНАЛНОСТА НА ВСЕКИ ПРОДУКТ

Тук ще намерите най -добрите и интересни парчета от световни марки, които в момента са в модния свят.

И се чудите дали всички продукти са наистина оригинални ?
ДА,   са 100% истински, за това   НИЕ гарантираме!
  • От 2008 г. сме оторизиран дилър на всички марки, които предлагаме.
  • Поръчваме стоките от централата на марката , благодарение на която сте избрали стоки директно от Италия, Испания, Англия, Австралия ...
  • Всички закупени стоки могат да бъдат върнати или заменени без никакви проблеми.
  • Всичко има 2 години гаранция .

Ако все още имате съмнения, не се колебайте да се свържете с нас на   info@differenta.bg.   Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

Мога ли да плащам с кредитна карта

Всеки превозвач предлага различни опции за плащане, така че е добре да получите информация директно от конкретен доставчик.

Можете да проверите наличността на платежен терминал във вашия клон на DPD Speedy : https://www.speedy.bg/bg/track-shipment

PPL предлага възможност за плащане в брой не само в брой, но и с кредитна карта . Тази услуга не се начислява на получателя. Те могат да бъдат платени от всички общи платежни карти, издадени в Чешката република.

Независимо дали можете да платите с платежна карта във вашия клон на DPD Speedy, можете да намерите следната връзка: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

 

Как опаковаме ?

С любов и грижа.

  • Ние внимателно преглеждаме всеки продукт преди доставката. Използваме пълнители, за да оцелее и след падането на кутията на земята.
  • Опитваме се да рециклираме опаковъчните материали, за да не натоварваме природата. Можете да разпознаете рециклираната кутия, като кликнете върху стикера "Кутия за пътници".
Но дори и ако открихте проблем, уведомете ни сега. Обещаваме да решаваме всичко, за да ви удовлетворим.
                         

Кои сме ние?

Любов към модата

Още от 2008 година сме тук за вас . В началото имаше недоволство от скучната чешка модна сцена. Затова решихме да я променим. И дадохме сърцето си в това. Защото вие го знаете и благодарение на това ни харесвате ... а ние харесваме вас и затова нашата основна цел винаги е вашето пълно удовлетворение .

Какво е красотата?

Първо беше испанската марка Desigual , която сега се радва на голама популярност. След това пластмасовите ароматни обувки Melissa , които докарваме чак от Бразилия. Кецовете на Converse , без които не може да мине всеки любител на стила. В Холандия открихме истински стил - марката Scotch & Soda . В Англия две марки за красиви аксесоари - Disaster Designs и Santoro London . След това ни смущаваше, че обувките Crocs се възприемат тук само като грозни "лапари", затова ви показваме, че имат красиви и удобни балеринки. Цветните чорапи Happy Socks, испанската марка Culito from Spain или италианските стилни гривни Ops! Objects  са само украсата на тортата. Но все пак това още не е всичко ... ще видите сами ;) И това не е краят ... ние продължаваме.

Начин на замяна / връщане на стока

Можете без проблем да върнете или замените вашите стоки в рамките на 14 дни след доставянето им. Трябва само да изпратите неизползваната и незамърсена стока на нашия адрес, заедно с копие от фактурата и да добавите към пратката, дали искате да върнете или замените стоката. В случай на замяна, посочете за какви стоки / размер искате да ги замените. В случай на връщане на стоката, въведете номера на банковата ви сметка, в която искате да ви бъдат върнати парите.

Адресът за изпращане е

ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO)
ID 94877590
Офис ЕКОНТ РУСЕ ДРУЖБАРУСЕ 7000, бул.Васил Левски 4

За обувките, молим - върнете ни ги в не повредена и не налепена оригинална кутия. При дрехите и аксесоарите етикетите са доказателство, че стоките не са били носени.

Ако връщате стока или изпращате рекламация, плащате доставката и опаковането вие .