допълнително −20 % с код EXTRA20Свършва за 23 часове 44 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

ОТГОВАРЯМЕ ЗА ОРИГИНАЛНОСТА НА ВСЕКИ ПРОДУКТ

Тук ще намерите най -добрите и интересни модели от световни марки, които в момента са в модния свят.

И се чудите дали всички продукти са наистина оригинални ?
ДА! 100% оригинални, за това  НИЕ гарантираме!
 • От 2008 г. сме оторизиран дилър на всички марки, които предлагаме.
 • Поръчваме стоките от централата на марката , благодарение на която сте избрали стоки директно от Италия, Испания, Англия, Австралия ...
 • Всички закупени стоки могат да бъдат върнати или заменени без никакви проблеми.
 • Всичко има 2 години гаранция .

Ако все още имате съмнения, не се колебайте да се свържете с нас на   info@differenta.bg.   Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

Как да пазарувам от електронен магазин

Ако сте си харесали нещо от нас, но не сте сигурни, че ще се справите с поръчката, тогава тук имаме лесни инструкции за вас ;) И не се безпокойте - ние сме тук с вас от 2008 г., така че, ако нещо не ви стои добре, можете до 14 дни да върнете или замените стоката без да посочвате причина ;)

Намерете най-красивия артикул

В горното меню можете или да отидете директно на любимата си марка, или да разгледате категориите по тип.

 1. Не знам какво искам, но в модата е приятно просто да се наслаждавате, вдъхновявате и да търсите
  Отидете на горното меню. В лявата колона можете да филтрирате любимите си марки, цветове, цени и т.н.
 2. Знам точно какво искам
  Най-горе вдясно има опция да намерите дадено нещо. Вашата търсачка директно ви предлага артикули и категории, които съответстват на вашия въпрос.

СЪВЕТ! Когато просто преместите курсора на мишката върху дадена снимка от списъка с продукти, тогава веднага ще видите размерите, които имаме на склад и ще можете да превключвате и други снимки ;)

Любовта избухна и аз просто се нуждая от нея!

 1. Вие сте на продуктовата карта и вече знаете, че това е любов. Кликнете върху ДОБАВИ В МОЯТА КОЛИЧКА . Вашата количка е нагоре вдясно - синя чанта с цена.
 2. Продължавайте да пазарувате на спокойствие или отидете във вашата количка. Тук можете прегледно да видите всичко, което искате скоро да имате вкъщи. Можете да промените броят на артикулите, да премахнете / добавите нещо и т.н.
 3. Съдържанието на количката ще видите винаги, когато добавите някой нов артикул в нея или кликнете нагоре вдясно върху символа за пазарската чанта.
 4. Избрано? Кликнете в количката върху бутона ПРОДЪЛЖИ КЪМ ПЛАЩАНЕТО.

За да може артикулите да пристигнат директно до вас

 1. Не искате ли да се регистрирате? Попълнете всички данни в поръчката си и я завършете. То се получава интуитивно. Наистина ;) В потвърждаващия имейл можете лесно да кликнете върху връзката, за да промените своят профил на Регистриран. След това може да събирате бонус точки за покупки и да ги заменяте за подаръци, не е нужно отново да попълвате адреса и т.н. Но това зависи от вас, ние не изискваме регистрация ;)
 2. Вече сте регистриран клиент? Просто кликнете над селекцията за доставка на "Имате ли вече профил при нас? Моля, влезте в него". Или влезте в профила си в горната дясна част на страницата. След това просто попълнете имейл, парола и продължете с поръчката ;)
  В случай, че не можете да си спомните вашата парола, ще ви я изпратим на имейл адреса, с който сте се регистрирали. Не се притеснявайте ;)
 3. Можете също да влезете през Facebook - така няма да е необходимо да помните друга парола;)

Съвет! Потвърждаването на поръчката и т.н. ще ви бъде изпратено по имейл. Ето защо при попълването му се опитайте да не кликате другаде, а да го попълните правилно. За да знаете какво се случва с вашите красиви артикули ;)

А кой ще ми достави моята радост?

Превозвачът и начинът на плащане ще си изберете веднага в следващата стъпка на поръчката според вашия вкус. Предлагаме достатъчно много от тях ;)

Можете да платите чрез наложен платеж (дори куриерите обикновено имат ПОС терминал за плащания с карта), с карта онлайн или чрез банков превод. При заплащане чрез банков превод изчакваме с изпращането, докато парите бъдат кредитирани на сметката ни.

Резюме и изпращане на поръчката

Преди да изпратите поръчката си, ще видите нейното пълно резюме. Ако данните Ви са правилни, завършете поръчката си, като натиснете бутона ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА.

И това е всичко! Сега всичко е в нашите сръчни и внимателни ръце. И повярвайте, че нашата цел е да ви накараме да се усмихвате ;)

Една думата в заключение

Благодарим Ви, че ще бъдете един от хилядите наши доволни клиенти, които обичат модните артикули на интересни световни марки. Ние правим това за вас още от 2008 г. 

Ще бъдете информирани на електронната ви поща за състоянието на Вашата поръчка. Ще имате обща представа на това, което се случва с поръчката ви. В случай, че искате да промените, анулирате или да отмените Вашата поръчка, моля свържете се с нас на телефон + 359 878 482 521 .

Ако имате някакви проблеми по време на поръчването, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за вас! ;)

И БЪДЕТЕ DIFFERENT ;)