info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Звездата във вашия гардероб - Облекло за жени на Converse!

  16. 04. 2018      От модния свят

Звездата минава по улиците.
Септември, тя привлича вниманието.
Всеки го знае и кой иска да го има ...
Да, речта е за звездата, която е в логото на Converse.

Фактът, че Converse не трябва да бъде пропуснат в обувката ви, е повече от известен. Този път, обаче, отивам в гардероба си ... не се наранявай веднага щом дойде, няма да искаш да я пуснеш.

Вашето внимание със сигурност няма да изпусне тениските на Converse , които имат ненадминат комфорт и дизайн. Независимо дали избирате спортен "кенгуру" в женска цветова схема или модерни разфасовки, които ви карат да носите суичър като спортен екип, винаги ще бъдете в центъра на вниманието.

намерени онлайн филми

Подходяща тениска, която можете да се обличате навсякъде, по всяко време и навсякъде? Това е Converse тениска във всяка цветова комбинация, просто изберете вашите и отидете за приключенията на ежедневните и извънредни дни.

Converse тениска

Поддържайте под капачката! За екипажа, трябва също така да съответствате на аксесоарите и къде да започнем преди главата? Стилни контрасти не се носят само за спортни екипи или дейности. Можете също така да ги вземете на летен фестивал или на разходка из града, джинсите или подходящо избраните рокли.

Конвейерна капачка

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече