+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Зимни обувки - най-добрите съвети за марката

  15. 01. 2018      От модния свят

Разходете се през зимата в стилни модерни ботуши. Топлината на краката ви е основата, така че за вас, ние имаме няколко съвета за топ марки на зимни ботуши ! Кожа, с козина, ботуши, сняг или ботуши и колоездачи, като марките Emu, Crocs, Toms, Fornarina или Desigual. В нашия електронен магазин в секцията "Дамски обувки" наистина трябва да избирате, така че нека да представим нашите марки.

ему

Австралийската марка Ему е зима номер 1 и не е изненадана. Това е парадоксално, защото в Австралия температурите обикновено няма да паднат под 10 градуса, но очевидно австралийците знаят какво е студено през зимата. Emu е марка, която стана известна със своята бугаинвива . Тези кожени и удобни ботуши са изработени от висококачествени материали, специално от овча вълна и кожа . Някои от тях са водоустойчиви , някои дори водоустойчиви , с непропусклива мембрана. Всички подутини имат подхлъзгаща подметка и подсилена пета. Всяко импрегниране върху кожени материали е подходящо за поддръжка и продължава няколко сезона . Ему не са просто балони, а само през пролетта и лятото.

кафяви emu wales

Crocs

Отдавна знаете, че Crocs не са само пластмасови, перфорирани тъкани, но и други видове обувки като снежни топки . Crocs се вдъхновява от настоящите модни тенденции, предлагайки наистина оригинални, вечни парчета, за които през зимата няма да се срамувате. Снегът е топъл , подходящ за планините, за снега, но и за града . В допълнение към нашия магазин можете да изберете тези топли ботуши с раздела за обувки за деца от Crocs .

Сладките крокоди

Fornarina

Зашеметяващите, стилни парчета също така включват италианската марка Fornarina, която имаме в e-магазина. Форнарина представя наистина красиви, качествени и особено екстравагантни парчета , които с безвремието си ще получат сърцата на много любители на модата. Форнарин Зимни обувки са оборудвани с кожени и неопренови вложки, така че можете дори да излезете в топлите, елегантни гуми през зимата.

жените зимни ботуши Fornarina

Toms

Вероятно не разполагате с марката "Томс", определено я познавате за необичайните еспадрили, които всяка година ТРЯБВА да имат парче обувка , но Томс е страхотна колекция от зимни ботуши, изработени от водоустойчив велур, плюс вътрешна козина или топлина Благодарение на марката One For One , за всяка двойка продадени обувки една чифта бебешки бутилки от развиващата се страна ще бъдат напълно безплатни, така че ще бъдете щастливи не само за себе си, но и за някой друг.

Сноу Томс

антоним

Марката Converse е революционна новост, с кожени обувки, които съдържат козина или неопрен. Материалите затоплят краката ви, така че можете да носите любимите си свещи целогодишно.

Конвертни маратонки

Desigual

И накрая? Дори и черешата на нашата торта, която според нас е любимата ви марка Desigual, с красиви зимни ботуши под формата на елегантни ботуши, нагоре и нагоре глезени или мотоциклетисти . Коженият дизайн добавя стикер за лукс и качество към нашите ботуши и можете да избирате от нашия електронен магазин.

Неизгодни дамски ботуши

Повече вдъхновение можете да намерите в нашата работа по Зимни обувки на различен телевизор .

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече