+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

ZIMNÍ ČEPICE NA DIFFERENT.CZ

  30. 11. 2018      Different TV CZ / SK

ЗИМНА шапка

Brrrrr. Но е студено, нали? И това те изненада? Ако сте отговорили с „ДА“, днешното видео от „Различна телевизия“ е точно за вас.

Няма да се лъжем един друг. Всъщност големите студове също ни изненадаха малко, но все пак бяхме готови. Знаеш ли защо? Защото, докато все още беше горещо, ние избрахме и потърсихме най-добрите модни парчета, които биха могли да ни представят и украсят през цялата зима.

Така че нека започнем. Подготвили сме за вас наистина луксозни парчета, които може да изглеждат като мъжки кройки, но дамите в тях наистина, но наистина изглеждат приятно. Такива шапки от Calvin Klein в различни дизайни. С просто лого CK или бродерия CalvinKleinJEANS. Е, не забравяйте да се уверите сами. Дори Ники и Симча изглеждат красиво :)

Но ако предпочитате помпони, няма проблем. Деха или Калвин Клайн са ви подготвили няколко парчета. Така че зависи от вас какво ще изберете.

И знаеш ли какво? Сега имаме някои новини направо от нашия различен семинар. За настъпващата зима сме подготвили шапка с помпон, за която наистина ни интересува. Те се правят в Чехия и с любов.

СЪВЕТИ НА ПОДАРЪК

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече