+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Женски пуловер FW18

  10. 10. 2018      От модния свят

Студените дни стават все по-големи, така че е време да промените течащите топки за топли пуловери! Марката Desigual идва отново с неразтворени, оригинални и неустоими пуловери, които след като се обличате, вече няма да искате друг.

Есенна / Зимна колекция 2018 предлага широка гама от разфасовки, материали, дизайни и цветови комбинации. Всяка жена ще дойде при нея. Така че избирате!

Не искаш ли да се изгубиш в тълпата? Предпочитате ли да видите всички на пръв поглед? След това отидете на пуловер Desigual Peony! Той е космат като фина кожа, и неговите цветове и модели със сигурност не пренебрегват.

Десигуец пуловер божур

Направете ушите си! Мики Маус идва от страхотни версии за версия на гардероба! Ограничената колекция предлага повече парчета с любима мишка, така че можете да комбинирате този пуловер с дамски тениски или ботуши.

Дизайнерски пуловер с Мики Маус

Вие сте фен на доста елегантни и прилични парчета? Дизайнерите на дизайнерската марка винаги мислят за вас. Опитайте с черен прекалено голям пуловер с деликатен модел и няколко сребърни камъни. Той е удобен, ефирен и е подходящ за панталони и поли.

Дизайнерски пуловер Едимбурго

Ретро стилът отново е в модата! Затопляйте се в града и планините в пуловерната дамска дамска чантичка , която на пръв поглед може да бъде така, сякаш една плетачна машина се е провалила. Но в своята оригиналност и неокултизъм красотата му е скрита и вярваме, че тя ще ви задоволи.

Десидуален дамски пуловер

Секси червена, фина коса. Пухче бързо! Червеното десидуално пуловер в гардероба си определено не трябва да пропускате. Той буквално се грижи за вашето тяло и душата ви - дизайн и дизайн.

Десидуален червен пуловер Alda

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече