+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Здравословни чехли като модна тенденция

  24. 06. 2019      От модния свят

Кое първо идва на ум, когато казвате чехли? Ако мислите за безвкусни ортопедични "болнични чехли", вероятно ще ви отнесем донякъде грешка в тази статия. Ние разбираме, че повечето от вас се интересуват от дизайн, а не от комфорт, т.е.

Медицински пантофи Crocs

Напоследък, като моден магазин, има огромно търсене на здравни и качествени обувки. Това, че нашите клиенти акцентират не само върху дизайна, но и върху анатомичните параметри на обувките. Така че имаме страхотна новина за вас. Имаме красиви, превърнали се и здрави обувки за вас. Медицински пантофи Crocs .

Модната марка Crocs вече не е само „пластмасовите перфоратори“, а само чехлите в топ дизайни - наистина можете да избирате от тазгодишната колекция. Crocs слайд чехли се предлагат в различни цветове, като метални или блестящи ленти, но също и в прост дизайн или чехли на платформата.

И накрая, определено не трябва да подценяваме основната информация за здравите гуми. Ето защо имаме 5 основни точки, които трябва да следвате при избора на подходящите обувки.

Медицински пантофи Crocs

5 параметри на здрави обувки

  1. Правилният размер - важно е да сте сигурни, че кракът ви има воля в обувката си, не е бил ограничен в пространството и се е чувствал спокойно.
  2. Материал - правилният материал е основата. Crocs прави обувки, изработени от специален материал Croslite, който е издръжлив, мек и не мирише на краката.
  3. Анатомична форма - анатомична форма и стелка също са важни. В допълнение, обувките Crocs имат точки за масаж върху стелката, които стимулират красиво крака.
  4. Идеална височина на петата - за мъже до 2,5 см, за жени до 5 см. Чехлите Crocs са идеални за вас и този параметър е винаги на разположение
  5. Тегло - обувката Crocs е изключително лека, почти невидима на краката ви.

Медицински пантофи Crocs

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече