+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Защо различните чорапи носят първия пролетен ден?

  03. 04. 2019      От модния свят

Преди няколко дни можеше да забележите предизвикателството на чорапа на нашия facebook . По-точно, на първия пролетен ден, 21.3. Ние ви призовахме да носите един друг чорап в този ден. Защо? Всеки ден Световният ден на синдрома на Даун е този ден. А за подкрепата на хората със синдрома на Даун има така наречения Ден на чорапите по целия свят.

чорапи


Защо 21.3. облечете всеки друг чорап?

Причината за синдрома на Даун е разпадането на 21-та хромозома. Следователно, 21.3. Различните чорапи с петите символизират провала на 21-та двойка хромозоми. И че ги имаме в магазина. Уверете се, че не само за следващия международен ден.

21 март е Световен ден на синдрома на Даун, глобален ден на съзнанието, официално наблюдаван от ООН. Всяка година гласът на хората със синдрома на Даун и тези, които живеят и работят с тях, расте. Ето защо, Даун Синдром Интернешънъл насърчава всички приятели по света да избират свои собствени теми, дейности и събития, за да помогнат за повишаване на осведомеността за синдрома на Даун , какво означава да има синдром на Даун и това, което хората с синдрома на Даун играят в живота ни роля. И така ние се присъединихме към себе си и ви поканихме, нашите любими клиенти.

Интернет е мощен инструмент за повишаване на осведомеността и по този начин ви помага да споделите вашите различни чорапи. Можете дори да се регистрирате за Световния ден на синдрома на Даун и да споделите подробности за дейностите и действията си с глобалната общност.

Вие и ден на чорап!

чорапи

чорапи

чорапи

чорапи

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече