+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Защо обичам ездача

  05. 07. 2019      От модния свят

Любовта означава желание! Имаме ли причина да направим това? Не.

Но все още имаме няколко добри причини да обичаме марката Rider Sandals !

Както подсказва името, това е марка сандали, джапанки и чехли. Но това не е обичайното лятно "стикери", както изглежда. Те крият в себе си магията. Чара на комфорта, практичността и качеството , стълбовете на вашата марка.

Сандалите на ездачите са особено загрижени за комфорта на всяка стъпка и функционалност, които ще бъдат оценени от мъжете и жените . В обувките Rider можете да отидете до града, до плажа, до пътуването и до басейна, защото те са нехлъзгащи и устойчиви не само на вода, но и на пясък и други повърхности.

Интересното е, че всяка двойка конник е изработена от рециклируеми материали, а 99% от генерираните отпадъци се използват повторно или се рециклират;

Дизайнът на джапанки, чехли и сандали се определя и насочва от чувство за активен живот, бразилски темперамент и свободен дух. С усмивка можете да носите ездач толкова сезони, колкото искате. Те не са обект на модни тенденции и си отиват по свой начин.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече