+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Закупуване в последната минута на бански Calvin Klein

  13. 08. 2019      От модния свят

Отивате на последната ваканция? Тогава закупуването на бански ще е малко на последната минута! Не се тревожете, ние ги имаме на склад, за да можете да ги опаковате навреме.

Банските Desigual , Calvin Klein или Tommy Hilfiger се предлагат в различни разфасовки и цветове, но те имат едно общо нещо. Страхотно прилепване, емблематични лога и неустоим дизайн, които ще ви харесат и тези, които ги виждат.

Можете да избирате горните части без закопчаване, на връзки или с катарама, а долните части - в класически панталон, тук и там с връзки или ефективни разфасовки.

Има и забележително въображаеми модели, като например мрежи или бански костюми , които вече са няколко летни сезона. Изглежда по-секси, отколкото изглежда.

Скъпата ти половина ли е забравила, че той също трябва да се къпе в нещо и няма да опаковаш стария разхвърлян бански костюм? Вземи го бански Calvin Klein или Tommy Hilfiger , в удобен дизайн не само за плуване и слънчеви бани, но и за лудост на плажа - вярвам, че те ще заместят шортите и няма да ги свалят през цялото лято.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече