Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Yankee Свещ Луна влага - ФЕВРУАРИ

  20. 02. 2019      От модния свят

Февруари - последния месец на зимата. Месец, когато се празнува празникът на любовта. Луна от други аромати, които ще очароват вас и всеки, който посети дома ви с янки свещ .

Фора доминира аромата на червена малина и кайсия, напоена със слънце. Всеки друг, но и мек и нежен.

Например, можете да достигнете до аромата на восък , който лесно и бързо може да прикрие аромата на аромата, свещта, която е малка, интериора за дълги часове или елегантни класически стъклени буркани в три размера. Също така препоръчваме да направим ароматизиращи щифтове или клипчета за кола , смятаме, че ездата в него ще бъде преживяване.

Red Raspberry - сочен аромат на прясно сварени малини прави всеки момент от домашен комфорт и релаксация по-приятен. Той е елегантно сладък и ще вдъхнови приятна атмосфера на приближаващата пролет и лято.

Слънчеви кайсии - затоплени слънце кайсии и нектарини, покриващи рози от чай и листа гардения. Осигурява вашия дом с аромат, който ви кара да затворите очи за момент и да се забавлявате за момент.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече