+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Yankee Candle - как да изберем подходящия аромат?

  09. 01. 2019      От модния свят

Били ли сте някога мислене за получаване на свещ янки свещ , но не знаете ли каква миризма да изберете? Тогава за вас имаме много полезни съвети за избор на свещ, как най-добре да го опитате, и още по-изгодна цена. можете да избирате от голям брой аромати под формата на оброчни свещи или восъци.

Свещ янки

Марката Yankee Candle е известна най-вече за свещи, направени от чисто естествени суровини. И така можете да сте сигурни, че ухаете естествен аромат у дома. Как да изберем правилния? Отидете за свещта Yankee , която е по-малка по размер, просто я сложете в стойка или чаша и вярвайте, че тя ще украси стаята ви.

Друг начин да тествате любимия си аромат е ароматният восък Yankee Candle , който поставяте в аромалампата и осветявате под обща чаена свещ. След момент на изгаряне ще почувствате восъка и ще ви бъде ясно, че приемате целия набор от свещи от този аромат.

Свещ янки

Когато избирате красивия си аромат и получавате свещ от марката Yankee Candle , тогава трябва да знаете как да горите правилно. Това е важно, за да се запази свещта по-дълго. Можете просто да гледате видеото от Различен телевизор .

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече