+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Xiss - чанти и чанти, направени с любов в Чешката република

  01. 07. 2019      От модния свят

Чешка компания, качествени продукти, занаяти с голяма страст и любов. Това е Xiss. Марката Xiss представлява наистина оригинални и минималистични парчета, които просто няма да намерите в обикновените магазини. Всички продукти на Xiss са ръчно изработени и се произвеждат в една от шивашките магазини Vysočina. Марката наистина се основава на качеството. В нашия магазин сме подбрали многофункционални парчета.

Защо Xiss?

Защото отдавна тази идея се появи в детските глави. Обяснението не е, така че можете да си представите, че логото на марката е сърцето, толкова недовършено Х и се от думата "Целувка"? Накратко и фантазия, границите не са. погледнете ги.

Дамски чанти Xiss

По-малките чанти в няколко цвята ще ви очароват с изпъкнали торбички за шнурове, които са част от чантата и се зашиват в чантата. Можете да ги използвате за ежедневно износване, защото те носят всеки инвентар за живота. Предлагаме чанти за рамо в два основни цвята в черно и кафяво. Всяка чанта включва подвижна торбичка с шнур в различни цветове, която можете да носите отделно като раница. Той е идеален за летни фестивали или за спортни тоалети. Чанти за ежедневни или елегантни тоалети.

Пътни чанти Xiss

Това, което ни прави още по-щастливи, са пътните чанти на Xiss , които можете свободно да регулирате. Което можете да носите в ръката си и в същото време като раница. В допълнение, те отговарят на размера на ръчния багаж по размер, което ги прави идеални за самолет. Те са не само красиво изтънчени, но и практически сложни и следователно най-сложни.

Дамски чанти Xiss

Дамски чанти Xiss

Дамски чанти Xiss

Дамски чанти Xiss

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече