Dermacol крем като ПОДАРЪК за всяка поръчка над 79 лвDermacol крем като ПОДАРЪК над 79 лвТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

WoodWick аромат на месеца - ОКТОМВРИ

  04. 10. 2019      От модния свят

Октомври е месец на оцветяване на листа в красиви нюанси, блестящо слънце и неочаквани дъждове, колебателни температури, тежести, скорпиони и нови аромати на WoodWick! Този месец WW ви предлага спираща дъха черна череша и опияняващия кехлибар и тамян.

Свещи, ароматизирани восъци или дифузори за аромати от тази марка ще ухаят на вашия дом за дълги часове и ще създадат релаксираща и отпускаща атмосфера. Свещите или восъците са чисто естествена смес от парафин и соев восък, интензивният аромат на които достига до всеки ъгъл на стаята.

Woodwick

WoodWick Black Cherry

Пълна кошница с прясно узрели, сочни череши е скрита в свещите от Black Cherry  WoodWick. Всичките ви сетива ще се влюбят в тази отличителна сладка миризма. Той е чудесен тип подарък за вашите близки, ако можете сами да се откажете от него.Woodwick Black Cherry

WoodWick Amber & Incense

Ако се чувствате уморени и единствената ви нужда е да затворите очи и да се оставите да бъдете увлечени от вълна отпускане, ароматът Amber & Incense е подходящият за вас. Богатият аромат на амбра се допълва от сандалово дърво, щипка екзотични подправки и отличителен аромат на тамян.

Woodwick Amber Incence

Ароматът на Октомври WoodWick ви предлага в три размера елегантни стъклени вази с дървен капак, дизайнерски буркани "лодка" или ароматизирани восъци за ароматни лампи. Успокояващо е не само миризмата, но и звукът на горящ, естествен фитил, напомнящ за напукване на дърва в камината. Така че, ако очаквате посещение, което искате да заслепите, когато пристигнете с впечатляващ аромат или просто искате да се насладите на момент за себе си, затворете очи и се отпуснете, посегнете към тези ароматни скъпоценни камъни.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече