Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

WoodWick - нов домашен аромат

  20. 09. 2018      От модния свят

В днешните натоварени времена малцина от нас могат да се отпуснат, да се отпуснат, да се насладят на миг отпускане. След натоварен ден, когато наближава есента или просто умора, нещо такова не желае само нашето тяло, а нашият ум. И понякога те трябва да се отдадат на тях. Имаме релаксираща рецепта за вас ...

Когато решите да отделите малко време за себе си, запалете свещта на WoodWick ! Съвети за златото, нали? Светли свещ и това е всичко? Прочетете нататък, за да научите повече за него :-)

отдих

Изгарящият пламък на свещта като цяло е утешаващ елемент за всеки, погледът в него оказва положително влияние върху ума, който след това подсъзнателно подготвя тялото за отпускане . Ефектът на свещта е и неговият аромат, който прониква в обонятелния център на мозъка и оттам въздейства върху нашата нервна система, която се отпуска под нейния "натиск".

Със свещта на WoodWick всеки такъв момент е преживяване. Очарователният аромат ще бъде разпръснат в цялата къща или в апартамента, успокояващ звук от изгарянето на огъня в камината, който идва от изгарянето на дървен фитил.

Свещи от дърво

Дървените фитили от дървена свещ са в два вида, а именно PLUSWICK и HEARTWICK .
Pluswick има уникална кръстосана форма и позволява до 5 пъти по-бързо разтваряне на восъка, отколкото класическата памучна вата. Heartwick е дълъг и много популярен сред клиентите. Той създава широко восъчно езерце и по този начин по-интензивно разпространение на аромата на интериора. И двамата горят равномерно и не поставят сажди върху стъкления контейнер.

дървен възел от дърво

Как да изберем размер, форма, дизайн?

Изберете любов на пръв поглед или вкус! Можете да достигнете размера на PETITE , която е пробна версия за тези, които не купуват WoodWick, но са толкова уверени и искат да изпробват аромата и да изпитат крекинг възел. Друга възможност е MINI, MEDIUM или LARGE HOURGLASS - елегантна ваза, изработена от бистро, с дървено капаче, което служи като пиедестал.

Не забравяйте, че ароматните восъци в аромата на лампата са силно наситени с есенции от аромати и ще ви донесат до 20 часа.

Свещи от дърво

Scent!

Изборът й е важен. Тя трябва да погали, да не дразни душата ви, да се смесва с вашата личност и да се разтваря не само във вътрешността, но и в ума ви. Марката WoodWick Ви предлага няколко ароматни секции, от които можете да избирате правилния аромат ...

  • ПЛОДОВИ ПЛОДОВЕ , които действат свежи, млади и вкусни "вкусни"
  • НИВО / ЗЕЛЕНО, сред които можете да намерите аромата на прясно изсечена трева, нежна лавандула или натрошени листа
  • ЦВЕТЯТА играят с женственост, мекота и клони
  • ДЪРВЕН / ОРИЕНТАЛ от топли земни, кедър сухи и парфюмни ориенталски ориенталски акорди
  • ROYAL / FOOD за любителите на вкусни десерти, прясно изпичане или ясно изразени подправки

Свещи от дърво

Привлича ли ви все повече и повече? Оставете сега всичко и отидете за миг, за себе си, с дървената свещ? Да го съберем заедно!

 

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече