+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

WoodWick - как да изберем подходящия аромат?

  07. 01. 2019      От модния свят

Ще получите ли първата свещ от Woodwick и не знаете каква миризма да изберете? Имаме страхотни съвети за вас. Ако нямате възможност да се промъкнете в собствения си магазин в собствения си магазин, това не е проблем. Можете да поръчате така наречения тестов пакет, който ще ви каже точно кой аромат е идеален за вас. Но можете просто да получите малко в беда, да ги обичам за няколко.

Woodwick

Първо, бихме искали да ви представим тестов пакет. Дървените свещи имат специфичен дървен възел, който не е необходимо да се скъсява при възпламеняване и който се разбива удивително. Ако вземете тази свещ и затворите очи, може да почувствате, че вашият дом е пращял в камината.

Woodwick

Нека се върнем към избора на аромати. Ако не сте сигурни какво да изберете, изберете този тестов пакет. Можете да вземете този пакет със себе си, например, на планирана ваканция в планинска вила или някъде извън дома ви. Предимството е, че винаги ще се чувствате като у дома си. Тези малки опаковки, но също могат да служат като голяма украса.

Woodwick

Освен малки тестови свещи, можем да препоръчаме ароматизираните восъци от Woodwick , които просто поставяте в аромалампата и под тях поставяте обикновена чаена свещ. Дори ароматният восък ще ви направи стая и вие също ще знаете дали този аромат ви подхожда.

След като сте избрали любимия си аромат, тогава си струва да инвестирате в кораби, вази или така наречените трилогични свещи, които ще ви задържат дълго, и особено напукването на фитила от естествено дърво ще бъде по-силно.

Woodwick

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече