Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

"WE ARE ANIMALS" - нова колекция от Desigual

  04. 09. 2018      Different TV CZ / SK

% видеоклип (y, RFSjy5lH7jc)%

Неизгодно

От семинара "Различни телевизии" ще ви запознаем с най- новата колекция Desigual, която наистина си заслужава. Обувки, чанти, рокли, якета, тениски и различни други модни аксесоари. Всички в животинските мотиви.

Постепенно всички сме готови да ни оставят топло, лятното време. Следователно, е крайно време да се вдъхновите. Разглеждаме най- новата колекция от Desigual. И наистина си заслужава!

Тази година есен / зима 2018 колекция, Desigual е направил за нас в животински мотиви . Обувки, чанти, рокли, якета, тениски и различни модни аксесоари. Всичко това и много повече в стила на " НИЕ СМЕ ЖИВОТНИ".

Desigual също така е забравил своя скромен стил и ви предлага множество красиви парчета, които също са малко по-различни от нашата гледна точка .

Покажете на света, че новата колекция от Desigual ще ви накара да се усмихвате на лицето си не само за вас, но и за обкръжаващата ви среда, която ще бъде претоварена.

Неизгодно

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече