Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Wax Янки Свещ

  03. 09. 2018      От модния свят

Марката Yankee Candle отдавна говори и пише. Нека да се съсредоточим само върху ароматизирания восък на тази марка! Защо са толкова популярни? Какви са ползите от тях и какво ви интересува? Започнете и разберете всичко.

Усъвършенстваните восъци Yankee Candle не само трябва да се използват в ароматната лампа, въпреки че е най-традиционният и най-популярен начин за използване, но също така е подходящ за изхвърляне на гардероб, чекмеджета или гардероб.

 

  • Размерът им е евтин - восъкът е в ръцете (22 грама) и от това се получава общодостъпната цена. Така че, ако започнете с марката Yankee Candle и не сте сигурни в избора на аромати или просто не искате да инвестирате в по-голяма свещ, то определено отидете за восък и няма да съжалявате.
  • интериорът ще отнеме до 20 часа - времето

интериорът до 20 часа (варира в зависимост от интензивността на аромата), това е евтин пробен размер, ако не искате да инвестирате в свещта точно сега и да се комбинирате. Освен това всеки ден можете да изберете друг аромат от настроение и време. Восъкът се разтваря в аромалам със стандартна чаена свещ. Не го поставяйте във водата. Восъкът се разтваря напълно в рамките на няколко минути. Можете да изсипете повече видове восък в съда, само внимавайте да не се разлеете в чинията. Препоръчваме да не се поставя аромалам близо до стената, много рядко може да се случи, че восъкът е малко бодлив. Щом чайникът изгори, можете да запалите друга. Количеството восък не намалява, а отслабва само аромата. Ако искате да махнете восъка, оставете го да се охлади напълно и поставете аромалабораторията във фризера, за няколко минути восъкът лесно се изважда.

КАК ДА СЕ БЪРЗО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВЪЛНАТА

Ако искате да промените миризмата, но имате останалата част от восъка в свещника , това е достатъчно

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече