+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхналост №14

  02. 01. 2018      Съвети за облекло

Това не е студено като студено! Можем да направим зимата по-приятна, не само красива зимна почивка в планините, топлота с пукнатина камина зад гърба ни или коледна атмосфера, но най-вече чрез топъл обличане, така че да не е студено. Мнозина от нас не харесват зимата само защото смятат, че трябва да носят прикрито, пластове облекло, в което се чувстват като полярна мечка. И за вас, ние имаме страхотен съвет за зимни, стилни облекла, в които ще се чувствате комфортно и страхотно.

Точно както винаги сме комбинирали с избора на този прост екип, не се страхувахме от него или от цветовете, от които не се страхувахме, но запазихме зимния стил. Така че ние избрахме парчета в светлината на синьо и сиво, които се вписват фантастично.

Избрахме асиметричния и много модерен връх на марката Desigual , луксозно и напълно удобно яке Deha , допълнено от удобни и еластични дънки от Scotch & Soda . Ние сме избрали нашите крака по различен начин от топлите Emu wales, които регулират температурата и които можете да носите от зимата до пролетта.

Мъжките ръкави имат глезена и деним дизайн в светло синьо. Завършихме екипажа с чанта на Калвин Клайн, която не бива да пропускате в чантата си и която лесно можете да се съчетаете с колоритен екип.

яке Deha

сива риза Desigual

Джуджета на Scotch & Soda

дънкови ремъци на Emu

Калвин чанта

Повече вдъхновение с върха на екипажа може да намерите в нашия видеоклип!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече