+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхнало облекло №11

  24. 10. 2017      Съвети за облекло

Ще отидете ли на важна среща или на първа среща и нямате какво да се притеснявате, дори ако гардероба ви е пукната по шевовете? Не се притеснявайте, имаме разбиране за вас и страхотен съвет! Независимо дали ще бъдете на важна среща за вас, трябва да знаете, скъпи дами, че роклята на правене на човек, буквално, а също и че мъжете на жените обичат дрехите, а жените действително обичат рокли. Това е нашият връх за дрехи този път за рокля. И за марката Desigual . Нека да разгледаме това.

Но това няма да е обикновена дреха ще бъдат очаровани ,, "и че магическа пръчка господин Desigual. Simsalabim, ние ви представя една добра, подробна и най-координиран дрешки. Тези рокли Desigual са се впише идеално в тази многофункционална чанта Desigual , и то се отплаща ,

Защото, ако получите тази чанта, вие получавате втората безплатно! Пазете се, смисъла на смисъл. Чантата е многофункционална , което означава, че вместо една чанта всъщност имате две чанти и се отплаща. Просто се обърнете от едната страна към другата и имате различна тема и един и същ дизайн. И двата мотива са чудесни за рокли, едната е светла, другата е тъмна. Чантата има функционален капак от всяка страна, под която се намира същото пространство. Можете да носите чантата като хартия за писане, но след като прикрепите регулируемите скоби като напречно тяло.

И рокля? Те не са наред. Те са изработени от здрав и висококачествен материал, така че по-големият корем и долната част на гърба са издърпани, ръкавите са три четвърти, а задната част е изрязана. Всичко на всичко. Те ще разкрият предимствата, ще скрият недостатъците и ще могат да си позволят всяка дама, дама и дама, независимо от възрастта и позицията си.

дежурен мултифункционален чанта

И ако не го знаете, нека се вдъхновим от нашия видеоклип.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече