+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхна дреха № 9

  04. 10. 2017      Съвети за облекло

В училище, да работят или просто да излязат в хладно облекло, което не е лишено от опасност и стил. И тъй като често не е лесно да изберете такова облекло - защото ние нямаме нищо за себе си завинаги - имаме един съвет за вас. Отидете на обяд или пътуване в оригиналната екипировка Desigual . Нека да я представим подробно.

Известните разфасовки са задължителни за този сезон и също така смятаме, че те изглеждат чудесно напротив, в комбинация с битовете на тялото. Независимо дали сте избрали плътни горни и прекалено големи панталони или тънки тънки джинси и надхвърляте върха. Това е, което избрахме. Безплатен дамски пуловер Desigual в основен черен цвят с огромен флорален мотив и качулка, комбинирани с тънък дънков деним, наречен "втора кожа".

Завършваме екипажа с луксозна чанта, която носи същите цветни тонове и златисти елементи. На краката си избрахме популярните балерини от Мелиса , които просто се вписват в всичко. Можете да донесете това облекло на всеки неофициален случай. Освен това всяко момиче и дама от всяка възраст и статус могат да си го позволят независимо от характера.

пуловер Desigual

Неизпълнени дънки

Десидуална чанта

Намерете още вдъхновение в нашия видеоклип ...;)

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече