+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Връхна дреха №8

  26. 09. 2017      Съвети за облекло

И имаме още едно парче с върха на дрехите. Този път се фокусирахме върху развлекателни дейности като разходки, пътувания, пътувания, миниголф, уикенд и други. Ето защо избрахме много стилен и много удобен екип от Деха.

Модна марка Deha е италианска марка, която представлява парчета перфектно изработени, добре обработени, стилни, оригинални, вечни и особено невероятно удобни. Тези атрибути са много, но те са оправдани. Деха е вдъхновена от местни танцьори , за да можете да си представите наистина интересни съкращения, нестандартна комбинация от материали и особено парчета, които всяка жена може да си позволи независимо от възрастта и характера си.

Така че избрахме този стилен пуловер Deha в антрацитен цвят и златни, метални елементи. Суитът има уникално, прозрачно вмъкване на гърба. Изрезът има по-дълъг гръб и нетипично оформена яка. В качулката са добавени топли панталони със същия дизайн . И двете са изработени от висококачествен материал, така че тази инвестиция наистина се отплаща. Цялата екипировка добавихме парчета от испанската марка Desigual . Например, стилна раница от изкуствена кожа в черно, също със златни, метални елементи.

Южните народи знаят как да комбинират качество, стил и комфорт, така че не се страхувахме да се сравняваме с двете марки заедно и да съдим резултата сами.

Deha hoodie

Деха панталони

черна раница Desigual

Къде да излезе в този екип? Вземете вдъхновение от нашия видеоклип!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече