+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхна дреха №18

  07. 03. 2018      Съвети за облекло

Идеалното облекло за свободното време, прохладната атмосфера в училище или на работното място, имаме за вас в следващата част от нашата / любимата си серия Outfit Tip. Удобно седнете и се вдъхновете. Този път ще бъде комбинация от марки, модерни цветове и абсолютно удобни ботуши, за които със сигурност няма да се срамувате.

За тази част избрахме екип, който съчетава марките Deha , Desigual и Emu . Ние комбинирахме отличителните жълти, черни и бронзови цветове, различни материали - сатен, памук и кожа и съвършено усъвършенствахме. Удобните и популярни костюми Desigual в черен цвят с прилична декорация на телетата, добавихме отличителен пръст от италианската марка Deha , която получава вниманието на много минувачи.

На краката си избрахме уникалните Emu мокасини , изработени от оригинална овча кожа и вълна, в бронзов дизайн, който можем да носим абсолютно за всичко. Такива мокасини са ясен избор за прехода от зима към лято. Те са топло, но ниско, разкриват глезените си, така че прекарвате в себе си неизразимите есенни луни.

деха Деха

черни костюми

бронзови мокасини Emu

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип за свободно време!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече