+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Връхна дреха №17

  28. 02. 2018      Съвети за облекло

Пролетта бавно, но сигурно идва и нови колекции от любимите ви марки за пролетта и лятото 2018 току-що пристигнаха в нашия склад. И така трябва да ви вдъхновим с върха за пролетно облекло в днешната работа на Outfit Съвет.

Основната цветова комбинация на нашето облекло е популярният трикольор - син, бял и червен , който просто никога няма да разваляте. Тъмносиният цвят е, може да се каже, такава нова черна. Тя е тъмна, също така отслабва и е подходяща както за блондинки, червенокоси, така и за брюнетки.

Основата на това облекло е тъмносинята десидуална женска рокля , която дори няма да забележите на марката Desigual . Това обаче е. Тъмносините рокли са украсени с бели и червени детайли, така че ги възродихме като интересна и нетипична дънкова яке от марката Desigual в червено и тоалети "Томи Хилфигер", които правят платформата и червените и сини цветни звезди по-привлекателни.

Тъмносината чанта на Томи Хилфигер с червена украса е просто въображаема пудра върху тортата и ясен избор, който ще подчертае цялостното впечатление на екипажа. Това облекло не само ви гледа, е луксозно и е много добро. Той крие недостатъци, подчертава предимствата и така всяка дама или дама може да си го позволи без разлика във възрастта.

червено яке

тъмносиня рокля Десигуал

маратонки Томи Хилфигер

Том Хилфигър чанта

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип с Tipe и екип №17

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече