+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхна дреха №13

  08. 12. 2017      Съвети за облекло

Дори у дома можете да бъдете стилни скъпи дами! Никой не го е направил. И понеже знаем какво ще бъдете стилни и секси, ще ви изненадаме малко. Застреляхме видеоклип с малко различен съвет за екипировка и става въпрос за екипировка у дома! Независимо дали сте в банята, в дневната или в спалнята, вие ще бъдете звездата на вашия дом и тя ще ви е удобна навсякъде и вашата скъпа половина няма да обърне очи, да се отрови!

В тази статия ще разгледаме какво мислим, че наистина можем да направим. Цялата екипировка съчетава Desigual и Emu . От Desigual избрахме перфектната и функционална хавлия Desigual в светъл дизайн, декориран с цветни мотиви. Въпреки че халатът е изработен от плат, той е много удобен и удобен. Дори смятаме, че няма да искате да излезете от него.

Друга част от тази домашна екипировка е нощницата Desigual . Тя е красива, приятна и секси. Има интересен разрез и е направен от фин материал. Секси дантела й дава ослепителен и интересен отрязък от луксозен облик. На краката ни ние сме красиви и много добри Ему пантофи . Пантофите са изработени от истинска овча вълна, за да регулират температурата. През зимата краката със сигурност няма да се забавляват в тях и през лятото няма да се потят. Идеалното нещо, което трябва да носите, е бос, а вие ще спестите консумацията на чорапи.

И тъй като няма да носите кесията си у дома, ще можете да я разгледате възможно най-много и ние сме избрали да изберете малко по-различен моден аксесоар, който ще бъде оценен особено от любителите на кафе и чай. Това е колоритен, стилен и практичен Cup Keep , изработен от рециклируем пластмасов материал, който поддържа напитката ви затоплена до 30 минути повече от обикновена чаша. Запазете Купата произвежда чаши с няколко размера, може да се измие в съдомиялна машина, да се нагрее в микровълнова фурна и освен това да седи в по-голямата част от пресата. Какво казвате? Ще го направите ли?

Женски халат за жени

Дамско бельо

Обувки на ИПС

Запази купа

Вдъхновявайте се с нашия видеоклип с върха на вашето домашно облекло!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече