+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхна дреха №12

  29. 11. 2017      Съвети за облекло

Дали е студено и не обичате да измисляте стилни облекла? Защото се говори, че отново е студено или защото нямате представа? Не знаете какво се носят, какви са цветовете на тази есен и кое е правилното нещо да носите? Ще бъдем доволни от великите новини. Облечи такова облекло, в което ще бъдеш по-топъл, в който ще се почувстваш страхотно! Тук можете да получите вдъхновение. Ние ви донесе още един специален от нашата серия Outfit Съвет.

Този път сме избрали парчета за вас, които са абсолютно обект на тазгодишните модни тенденции. Колекцията Desigual Autumn / Winter 2017 е изпълнена с атрактивни модели, тенденции, интересни разфасовки, стилни цветове и особено остъргвани парчета, затова избрахме цялата марка точно от тази марка. Така че ние ви слагаме в Desigual от главата до петите. Но за да се уверите, че Desigual не е твърде много, добавихме тоалетна с чанта O , любимата ви марка.

Тази година носенето на хлабави, плетени пуловери, безплатни класически разфасовки, но и прекалено големи . Тъмносините тънки дънки не стават, както и ние, така че можете да избирате например една свободна плета с тънки дънки, подчертаващи вашите заслуги и скриване на недостатъци. Що се отнася до обувката, тази година основният глезен, други мокасини, ниски ботуши или т.нар. Ботуши ботуши на ниската пета.

Подаръкът върху тортата на цялото облекло, основното нещо, от което се състои цялото облекло, е жълтата жълта дезидуална козина . Това не е класически Десигуал, това е различно и знаем, че определено ще ви хареса. Това не е обикновен костюм, многофункционален. В средата има цип, който превръща палтото в "шикозно" яке, когато се отваря, и вероятно няма какво да се каже за него.

Десидуален дамски пуловер

Неизчистени дънки на жените

Десидуална дамска козина

женските обувки Desigual

чанта O чанта

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип ... Така че, мигайте, усетете и смучете тази красива есен!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече