+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Връхна дреха №10

  09. 10. 2017      Съвети за облекло

В следващата част от нашата серия Outfit Tip ще разгледаме как да се обличате за по-официални случаи по стил, първоначално и комфортно. Независимо дали имате работа, която изисква формален костюм или отивате в театъра (ние не мислим за операта) или ви харесва този стил дори и за ежедневно облекло. Вие сте на правилния адрес. Нека си представим отделните парчета, които сме съчетали в напълно безкраен екип.

Поли, връх и пуловери формират солидна основа. Избрахме и трите парчета от една марка - Desigual . Основното и дизайнерско изтънчено парче е светло сивата дънкова пола Desigual с невероятна бродерия, преплетена със сребърно шиене. Полата е по-дълга, простира се точно над коляното и има по-висока талия. Сложихме в полата чист бял Дезигуален връх . Скрихме романтичната му облицовка, но можете да я носите.

Изпълняваме комплекта с луксозен черно-сребърен пуловер с асиметричен дизайн. Пуловерът е перфектен, атипичният му закопчаване на рамото е много въображение и благодарение на него можете да носите пуловер по много начини. Подчертахме перфектното впечатление с малка чанта за кръста от марката Calvin Klein в черно със сребърни фитинги. Чантата е идеална за екипажа. Независимо дали отивате навсякъде, не забравяйте да бъдете различни.

Десидуален дамски пуловер

дежурен връх

Пола

Калвин чанта

Можете да получите повече вдъхновение във видеоклипа ...;)

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече