Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

VONNÉ SVÍČKY WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

WOODWICK

Искате ли да сте толкова омагьосани, колкото и ние? Седнете удобно назад. Направете си чаша чай или кафе и изпийте нещо добро. Това е единственият начин да се насладите на нов епизод от работилницата за различни телевизии на Woodwick.

Woodwick се произвежда от 2006 г. и постепенно започва да се рекламира по целия свят . Крайъгълният камък на тази марка е производството на ароматизирани восъци и свещи. Предлага и ароматни гелове и сламки. Днес ще си представим главно свещи от Woodwick.

Свещите на Woodwick имат безброй красиви функции, които ги отличават от всички конкуренти. Да отидем на първия имот - дървен фитил. Фитилът за дърво е направен от естествено дърво и благодарение на този фитил той прави свещ, успокояваща звука от пукане на дърво. И просто трябва да го чуеш! Друга ключова характеристика е обработката.

Независимо дали става въпрос за формите на самите свещи, които са в стъклени "вази" или пълнежът, който свещите съдържат . Декоративната обработка на свещи на Woodwick е разделена на различни размери и форми. Вазите могат да бъдат малки, средни и големи или корабни. Когато се фокусираме върху пълненето на свещи, знаем, че нещо е различно . Свещите на Woodwick са пълни със соев восък, който може да има различни цветови комбинации и аромати.

Ако все пак искате да научите повече, вижте новия епизод, пълен с информация за Woodwick. И ако сте дали нашите съвети в началото на тази статия, повярвайте, че подобно благополучие със свещи от Woodwick ви очаква всеки ден. Защото не можеш да устоиш.

Свещи Woodwick

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече