+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

VOŇAVÉ BOTY MELISSA

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

MELISSA

Fragrance. Дума, която ни придружава във всеки ъгъл през последните дни. С настъпването на пролетта въздухът напълно се промени и така се наслаждаваме на правилната, пролетна атмосфера. И какво всъщност означава това за нас? В крайна сметка, изпълнението на красивата колекция в обувки Melissa.

Който ни следи от известно време, знае, че обувките на Мелиса са въпрос на сърцето за нас. Това са нашите любими обувки , които ни съпътстват в пътуването ни от самото начало. Нищо чудно, че ги обичахме толкова много . Нека видим какво е новото в новата колекция на Melissa 2019.

За пролетта и лятото марката е подготвила няколко горещи новини и тенденции, за които Simča ще ви разкаже повече. Ще научите например каква е разликата между прах и старорозово или какво ще удари тази пролет и лято. Но не се притеснявайте, не спира с цветовете. Заедно ще разгледаме новите модели, които Мелиса е подготвила за нас. Ще ви представим красиви, ароматни маратонки, чехли и дори джапанки. Ммм!

Направи си се удобно, защото има нов епизод, пълен с интересна информация. Прекрасно се забавлявайте и не забравяйте да ни уведомите във Facebook, какво ви харесва в тазгодишната колекция и какво ви се струва интересно.

Обувки MELISSA

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече