+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Внимавайте за басни, купете оригинала!

  09. 07. 2018      От модния свят

Често намираме, че ни питате дали парчетата са на сайта ORIGINAL. Да, те са! Ние гарантираме нашата глава за това. И договорите с всички марки, които продаваме. От 2008 г. ние предлагаме само ОРИГИНАЛНИ световни марки директно от централата. И ние мразя басни. Защо? Проверете го по-долу.

Може би е от решаващо значение да разгледаме няколко факта. Защо да не купувате басни? Между другото, знаете ли, че това е сив пазар, точно като проституцията или търговията с наркотици?

Знаете ли, че данъците не се облагат, така че всъщност подкрепяте престъпниците и дори терористичните организации?

Знаете ли, че фалшификатите се произвеждат тайно без никакъв контрол от хора в съвсем лудни условия?

Знаете ли, че те често са малки деца, които трябва да играят заедно?

Малко хора осъзнават това. Извинете. Вместо това човек се вглежда в себе си и избира да купи чантата за НН само, за да се слее с тълпата и да подкрепи абсолютната лудост. В някои страни продажбата и покупката на фалшифицирани стоки е строго забранена. би било много по-хубаво, ако никой не би забранил на никого да го направи, и ако не искаха да бъдат фалшиви хора.

Защото, ако ограбим някого и никой не идва, никой няма да ни накаже, нали? Така че всички ние ще откраднем? Можем да вържем някои деца на масата, за да ни служите, а? В действителност, всъщност продава ни фалшификати. И когато спим, ние заспиваме и се успокояваме на улицата и мислим, че сме земни.

Достатъчно. Разкъсайте бабите и пазарувайте с нас.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече