+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Върни се в училище

  27. 08. 2018      Different TV CZ / SK

% видеоклип (y, PQss_ZzS2ow)%

Санторо Лондон

Всички малки ученици скоро ще седнат на пейките и ще се похвалят със съучениците си с новите си помощници. Ето защо имаме няколко съвета как да създадем уникална колекция от училища.

Базата на всяко оборудване е без съмнение куфарче. Санторо Лондон предлага два варианта. - по-големи и по-малки. По-голямото куфарче има много предимства пред него. Основните са колела. Така че не се притеснявайте, че учениците ще изтеглят всички учебници, наказания, закуски ... на гърба си. Той просто го слага на пода, издърпва дръжката и веднага може да си тръгне. Разбира се в училище или на пътуване преди края на празниците.

Друго важно нещо е наказание. Санторо Лондон предлага няколко варианта под формата на едноетажно, двуетажно или триетажно наказание. В допълнение към невероятния дизайн и практичност, тези покрития са напълно оборудвани. Не е ли невероятно?

Не забравяйте да   висококачествени чехли , но децата прекарват няколко часа на ден. Например, изкривените Крокове , от които детето ви ще скочи.

Crocs

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече