info@differenta.bg (Тук сме за вас)

В началото на есента Емо е мока

  24. 09. 2018      От модния свят

За да затопля краката ми, трябва да имам обувки Емо!

Преходен период, когато все още не искате балерини, но все още не се чувствате комфортно на зимните ти ботуши . Ние имаме идеалната гума, която ще получи краката ви и вашите сърца.

Мокасините от истинска форма са направени от истинска овча кожа , "подредена" от овча вълна, която буквално удари краката ви. Подметката има гума и има специално оформени канали за източване на водата на открито. Плюс това е противоплъзгащо, така че не се притеснявайте да се подхлъзнете някъде.

Ему Амити

Както винаги има избор от повече дизайн - всеки е различен, но всички те имат едно и също нещо, което ще гледат! Можете да се вмъкнете в мокасините Emu в луксозен дизайн с метални отражения и романтичен лък, който идеално се вписва с елегантни или ежедневни облекла или едноцветен, дискретен вариант, който е подходящ за всичко.

Еми Амити

Еми Амити

Освен това тези Emu ще бъдат оценени не само през есенния сезон, но и през пролетта , когато ще бъдат разкрити първите слънчеви лъчи, но термометърът все още няма да бъде добър за неотопляеми ботуши.

Обичали ли сте се някога в любовта? Ако не, трябва да опитате тези мокасини сами - тогава вие няма да се поколебаете, а напротив - няма да искате да ги свалите!

Обувки Emu

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече