info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Тропически лято пита тропически мотиви

  02. 08. 2018      От модния свят

Лятото е в разгара си! Температурите се покачват, както и продажбите. Почивка, вятър, плаж, длан, смях и положителната енергия, която слънчевите лъчи ... и че тази година няма да бъдете в този тропически рай? Няма значение. Почувствайте го поне!

Отворете вратата на вашия гардероб и сърцата си с атрактивни тропически мотиви, които блестят с всички весели цветове, подобрявайки настроението и усмивките на лицето ви, веднага щом го видите.

Независимо дали избирате разнообразна или доста прилична опция, ще бъдете пренебрегвани. Това е добре за всички, тъмнокоси и блондинки жени, гризачи и бебета. Това са само мотиви, от които не можеш да се страхуваш и да отидеш смело в тях.

Вижте тези страхотни Deha ! Не са ли фантастични? Те са! Лесно ги комбинирайте с един цвят смокинг, туника, тениска, деним яке или по-тънки пуловер. Същото ще бъде и с ботушите - можете да донесете балерини, ботуши, маратонки и чехли до такива панталони. Комбинирайте един от цветовете от палитра от панталони или универсален бял или черен и със сигурност не стъпвайте до него.

Рокли, рокли, рокли! През лятото те са любимо парче от много жени. Опитвали ли сте Desigual Tropical Maxi? Не? Толкова бързо за тях, защото изчезват от склада със скоростта на светлината. Екзотите са буквални, така че всеки иска да ги има не само за почивка, но и за делничните дни, когато искаме да се почувстваме като богинята на тропическата гора.

Какво ще кажете за тропически смахнат на краката? В горещи и студени дни имаме правилните двойки за вас. Конвертирайте маратонките с палмови листа или джапанки Ipanema с екзотични цветя. И в двамата ще ходите като облак.

Въображаемата череша върху тортата е идеалното допълнение към всякакви дрехи. Нарисувайте чантата на Десигуал, от която лятото почива с цветни мотиви. И ние не можем да забравим Desigual шал, той ще бъде добре настроен, хладен в топлите вечери и ще бъде стилен спътник на плажа, където можете да го използвате като папагал за бански костюми.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече