+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Трябва да има бански костюми за лятото на 2019 година

  03. 06. 2019      От модния свят

- Няма да плувам тази година! казвате или чувате повече от често? Всякакви излишни килограми и не желаете да отидете до морето, до басейна или дори до езерото?

Остри партийни дами! В крайна сметка, световната тенденция е любов към собственото си тяло , така че покажете, че не се срамувате от извивките си и ги покажете на света с гордост, в отлично пригодените бански костюми на световноизвестния Calvin Klein , Tommy Hilfiger и Desigual .

Цели бански костюм

Целият бански костюм преживява голямо завръщане! Имаше моменти, в които те били облечени само от малки момичета или от дами от години. Но тези дни отдавна са изчезнали и вече няколко години след тях жадно достигат до момичетата "кръв и мляко" и какво "имат 50 кг с легло". Защо? Защото те могат да бъдат проклети секси! Дълбоко деколте, стил на бреговата охрана или ефективни странични разрези - просто изберете.

Бански костюм от две части Calvin Klein

Любителите на бански костюми от две части със сигурност ще се насладят на богатата селекция от колекция за бански костюми от пролет / лято 2019 на Calvin Klein. Класическо бельо, високи бикини или бакенбарди могат да се комбинират с върховете на триъгълните бикини, бандеузите или спортните върхове по желание.

Освен това, всеки модел е подсилен от непогрешими детайли като изрези, широколентови лога и доматени мрежи.

 

Двукомпонен бански Tommy Hilfiger

Емблематичната цветова комбинация, спортът, но и женствеността, която подчертава разфасовките на Tommy Hilfiger, определено си струва вниманието. Въпреки това не трябва да се пропускат и върховете на културите с ципове.

Бански костюм от две части Desigual

Поток от весели цветове, тропически мотиви, екзотични цветя и типични мандали. Това са Desigual бански костюми , където тенът и вашата женственост се открояват перфектно . В допълнение, можете да ги комбинирате с дълги ризи Desigual, в същия дизайн.

 

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече