Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Топ облекла за летни фестивали

  28. 05. 2018      От модния свят

Лятото без летни фестивали не е лято. Или поне повечето от нас не могат да си го представят без тях. Лятото все още не е официално тук, но все пак може да се каже, че сезонът на фестивала е започнал. Различният ни екип вече е имал няколко фестивала тази година и тъй като сме моден есен, решихме да напишем няколко вдъхновяващи съвета за фестивала. Благодарение на факта, че имахме няколко фестивала, имахме много вдъхновение. Така че, нека да го получим.

Pinterest

Независимо дали отивате на музикален фестивал или Фестивал на храните, нашите екипи определено определят времето. Подобна база несъмнено трябва да бъде раница, която също се очаква да бъде модно парче за този сезон. Можете просто да поставите дъждобран или други топли слоеве в раницата си.

За какво ще говорим, може би най-удобният екип за дами е рокля. И тези женски рокли на Desigual в Boo Chic Styles са ярки фестивали. Те са секси, удобни и са предмет на настоящите модни тенденции. Рокли са отличителни, така че можете да мелодия с прости модни аксесоари.

женската рокля Desigual

Ако предпочитате по-спортен стил, достигнете марката " Калвин Клайн " , черно-златистият връх и шорти ще ви накарат да се чувствате удобно и секси и със сигурност ще блеснеш на всички летни фестивали, които са минимално свързани с водните забавления. Този прост екип, пълен със стилни джапанки, плъзгащи се чехли и стилна раница. Не се страхувайте да сте украсени с капачка от една и съща марка.

calvin klein

Както споменахме в началото, най-важната част от празничния поглед, това е раница. Раницата е тенденцията на тазгодишния моден сезон, подходящ както за елегантни, така и за спортни екипи. С раницата си сте сладък, но и практичен. Можете да опаковате и двете топли дрехи за нощта и добра закуска. Освен това тя ще стане ваш спътник за ежедневно облекло, за екскурзии или за училище и работа.

Десигална раница

Абсолютната тенденция е тазгодишните маратонки на платформата . В маратонките на платформата определено ще трябва да се срамувате от всичко. Независимо дали сте малки или високи, те изглеждат добре на всички видове знаци. С платформите на тази платформа тази чанта буквално е била разкъсана тази година, предлагайки почти всяка марка, поне тези от нашия магазин, така че наистина трябва да избирате. Нашите фаворити са тези велики конверивни маратонки.

маратонки на платформата Converse

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече