+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

TOP 5 VĚCÍ O BRAZILSKÉ ZNAČCE IPANEMA

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

 

Дамски обувки IPANEMA

Неразрешени мистерии или неотговорени въпроси съпътстват човечеството от незапомнени времена.Някои от тях ще бъдат обяснени, но много от тях ще останат неразрешени. Но внимавайте! Тайният екип, различен от отдела за мистерии, избра един такъв въпрос и след това го реши. Но не се притеснявайте, не е страшно или иначе е страшно. Днес сме подготвили част от DifferentTV за красивата, бразилска марка Ipanema. Така че наистина не трябва да се тревожите за нищо. Може би може би ... Е, просто се влюбвате.

Марката Ipanema по своята същност е част от портфолиото на марката на Different.cz . Тя е намерила място с много от вас и сме много доволни. Поради тази причина искахме да ви представим Ipanema малко повече от бразилска марка.

Ipanema е основана през 2001 г. в Бразилия. По-конкретно, в карнавален град…. Рио де Жанейро. Обувките Ipanema са произведени от Grendene през същата година и в този град, който също произвежда любимата ви марка Melissa или Zaxy .

Но Ipanema не са само обикновени джапанки и чехли. Обувките на Ipanema скриват нещо изключително. Нещо, на което се възхищава и познава целия свят. Това е нещо, което можете да намерите точно в гореспоменатото Рио. И какво може да бъде? Трябва да погледнете това в следващия ни епизод.

IPANEMA

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече