+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Топ 5 топ обувки през есента

  16. 11. 2018      От модния свят

Падането е тук! Плъзгащите се чехли и джапанки трябва да бъдат отложени. Ако сте един от любителите на маратонките, тогава имаме страхотно послание за вас, не е нужно да се притеснявате, че идвате при тях през зимата, имаме много изолирани парчета за вас. Не само маратонките, но и мокасините, ботушите на глезените или ботушите са ясен избор за есенни облекла, затова ви носим първите 5 бутилки в тази статия, които не бива да пропускате в есенната обувка.

антоним

Марката Converse е ясен избор за всеки любител на спортна мода или небрежна елегантност. Фактът, че маратонките могат да се носят само при хубаво време, вече не е вярно. Реализациите също са зимни. Кожа с вътрешна топла кожа. Можете да избирате от множество цветове и форми, така че да можете да се насладите.

ему

Марката Emu стана известна по целия свят. Но от време на време знаете, че Ему не е просто влагалище. Вече можете да избирате от различни парчета глезена или може би с мока. Но има общи обувки Emu, те са изработени от овча вълна и кожа, са здрави и идеални за всяко време.

Desigual

Разбира се, първите пет не трябва да пропускат марката Desigual. Освен мултифункционалните чанти и якета, произвежда и многофункционални ботуши. Тези ботуши могат да бъдат направени, от които можете да направите кожени ботуши или обувки.

Томи Хилфигер

Марката Tommy Hilfiger е ясен избор за всички, които обичат вечния стил и луксозния дизайн. През есента определено няма да имате обувка в обувката, която можете да използвате за сушене и мокро.

Toms

Ако имате благотворителен дух и искате да гледате текущите тенденции, тогава трябва да си купите есенни ботуши на Томс. Марката "Томс" работи с проекта One for One. Което означава, че за всяка двойка продадени обувки, тя дава още една двойка деца от развиващите се страни.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече