ПОДАРЪК! ЧОРАПИ HAPPY SOCKS КЪМПОДАРЪК! ЧОРАПИ HAPPY SOCKS КЪМТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Томи Hilfiger обувки и дамски чанти - нова колекция SS18!

  07. 02. 2018      От модния свят

С новите колекции за пролетта и лятото на 2018 г. е разкъсана торба. И както се случва, ние сме по-ентусиазирани всеки ден, защото имаме перфектните парчета за вас в e-shop! И какво се е случило с нас този път? Красиви обувки и аксесоари от Томи Хилигер , така че нека ги представим, защото тези парчета могат да се носят целогодишно!

Том Хилфигър Дамски чанти

Кой няма торба от Томи? Това е сигурно, така че ако още не сте го намерили, просто го открихте. Разгледайте менюто за чанти и изберете от малки до големи, от класическо кръстосано тяло до чанта за лаптоп . Наистина имате избор. Повечето от парчетата, които имаме за вас в нашия магазин, са в цветовете на класическия трикольор и се вписват перфектно в маратонките в същия дизайн. И обувките и портмонетата винаги са необходими, за да се настройват заедно. Това е модерна основа.

Том Хилфигър чанта

Том Хилфигър чанта

Том Хилфигър чанта

Облечи Томи Хилфигър

Хитовете на тазгодишния моден сезон ще бъдат маратонки, в различни дизайни. Вероятно абсолютният трябва да има малко от тези бели красавици на платформата , просто не могат да устоят. Освен това, дори не докосвате оригиналните шевове с пайети . Те не мислят така. И това, което наистина не остарява, има метални парчета, които съвпадат с всички дрехи. Независимо дали носите дънки, поли или рокли.

маратонки Томи Хилфигер

маратонки Томи Хилфигер

маратонки Томи Хилфигер

Повече вдъхновение може да се намери в следващата ни работа Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече