+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Том Хилфигер Мултифункционални Дамски Чанти

  01. 11. 2017      От модния свят

Какво първо мислиш за Томи Хилфигер ? Обзалагаме се на джинсите и не извиваме, защото дънките, а след това и класическите камбанки, бяха първият продукт, който започна Хилфигер. Но не много отдавна. Модната марка "Томи Хилфигър" ви носи рокля от главата до петите, включително стилни модни аксесоари. И ние ще се съсредоточим върху това в тази статия. На чанти.

Но за да сме сигурни, че това не е скучно, решихме да ви разкажем една приказка за магическа чанта.

Веднъж имало едно момиче, което беше дошло в магазина за чанти и беше толкова очаровано от огромния избор, цветове и форми, които не можеше да реши. Тъй като тя беше изразходвала пари за точно една от тях, тя много се интересуваше от избора. Опитва чантата си пред огледалото и отразява гардероба си в главата си, за да може винаги да й каже, че този цвят е универсален, така че ще направи всичко за нея.

Тя плати торбата и напусна магазина. Тя се прибра вкъщи, отвори съкровищницата си, пълна със съкровища, и с ужас в очите си намери чантата си, която не беше годна за обувките, които наскоро беше направила. Но тя знаеше, че не може да получи още една чанта, затова тя седеше там и плачеше, плачеше и плачеше и внезапно изглеждаше, че елфът взе новата чанта, разкопча ципа, претърколи капака и взе чантата на новата обувка тя стреля перфектно. Момичето не вярваше на очите си, благодари на елфите и щастливо подскочи в гардероба си.

Все още четене? Радваме се, че приказката привлече вас и сега реалността! Дами и господа, нека ви представим нашите луксозни многофункционални чанти Томи Хилфигер . Чанти, които имат капаци с цип, които могат да бъдат отключени, преобърнати и закрепени по такъв начин, че всяка страна да е оцветена по друг начин, за да можете лесно да промените дизайна им според екипировката. Така че вместо една чанта имате две. Тази многофункционална чанта на Томи Хилфигер има патентована ключалка в скута ви, която лесно можете да превъртате назад, когато изберете правилния цвят. И знаеш какво, убеждавай се. И господа, и вие, изглеждате, може да ви бъде голям подарък.

Въртящ се капак, но не всичко. Чантите са различни и можете да промените формата им, дръжките и да ги носите по много начини. Фантазиите не са ограничени. Основното нещо е да се подхождате на вас! И знаете ли какво е на мултифункционалните чанти според нас най-различни? Това, че на цената на една, имате две или три чанти и не е нужно да изнасяте нещата от тях, така че ги забравете. И така, ние просто мислим, че многофункционалните чанти са абсолютният върх!

Том Хилфигър чанта

Том Хилфигър чанта

Том Хилфигер чанти

Том Хилфигър чанта

Том Хилфигър чанта

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече