+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Тоалетна хартия №15

  19. 01. 2018      Съвети за облекло

Търсите вдъхновение за костюм за пътуване, спорт или развлечения? Имаме страхотен съвет за дизайнерски екип за вас. Desigual е красива спортна колекция, която винаги има няколко дизайна и ние винаги се опитваме да избираме такива парчета, така че лесно да ги комбинирате, за да създадете луксозен екип, който всеки се обръща и вие също ще се чувствате чудесно в него. Нека си представим парчетата.

Избрахме монохромно облекло в тъмно зелено с прости цветни елементи под формата на интересни шарки. Тениската в зелената основа съживява цветните ръкави, е изработена от функционален абсорбиращ материал, който почти не се чувства на тялото ви. Това е абсолютно приятно. В същия тон също избрахме панталони , изработени от хубави потници. Възродихме цялото нещо с двустранно яке в същия дизайн. Якето е изработено от специален материал, който не се надува и може да се носи от джинси. Тя е лека и максимално функционална.

За да не бъде Desigual твърде много и да ви покажем, че дори не трябва да се притеснявате за комбинацията от марки, добавихме костюм с кожени колани Converse , които също имат топъл интериор, който е хубава кожа. Прекрасно е, че можете да носите маратонки, както и да "чатите" през есента и зимата, а това не е знак за тях. Обувките за тенис са удобни, комфортни, топли и годни за всякакви спортни екипи. дънки.

Десидуална тениска

Дизайнерски спортни панталони

Спортни обувки от естествена кожа

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип ...

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече