+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Тенденцията на лятото 2018 - СЛАЙД ПАНТОФЛ

  11. 06. 2018      От модния свят

Плъзгащи се чехли - Гореща модна тенденция на летния сезон, която много от нас със сигурност не очаквахме. Преди това се носеше само у дома, в училище или в градината. Днес те трябва да имат парче, което всяка жена иска (за предпочитане в няколко версии) или дори мъж! И защо? Защото просто не се състезават в комфорт.

Има толкова много и всяка двойка е уникална и неустоима. Изберете от спортна и елегантна, едноцветна и колоритна, украсена или проста, ниска платформа, единична лента или две. Можете да ги накарате да работят, на среща, парти, плаж или вода. За спортни екипи, ежедневни поли и елегантни рокли.

Имате ли вече слана на гърба си? Ясно ли е, че поне едно не трябва да липсва в обувката ви? Да го получим! Една от тях е пантофите на Калвин Клайн , които се влюбиха в целия свят. Универсалните черно-бели комбинации , универсалният дизайн и марките буквално казват възхищение!

Обувки на Калвин Клайн

С PVC ботуши така наречената разкъсана торба и няма значение! Например, търсете тези чехли на Мелиса ? Не са ли удивителни? Те са! Това е, което червената шапчица ще ви завижда не само за техния безкраен дизайн , но и за аромата, който е толкова типичен за марката. Сега просто решете дали да достигнете до по-високите платформи или по-скоро да се придържате към земята :-)

Мелиса чехли

Можете да се насладите на повече любов в чехли Zaxy ! И тъй като трябва да има любов към две, тази двойка не може да бъде разделена, иначе няма да има смисъл ;-)

Обувки със зайци

Това, че Crocs отдавна е не само "запушвания" ние знаем, но дизайнът на чехли от пролет / лято 2018 колекция е спираща дъха. Те имат масажни точки, които ще ви накарат да изглеждате като облак по цял ден, да поддържате своето сейф и да ги държите леко, така че дори не сте мислили за това. Можете да направите ниска и по-висока версия, няма да съжалявате!

Crocs обувки

Но ако не сте фен на пластмасови обувки (и преди да го направите ;-)) не се притеснявайте, ние също имаме чехли за вас, за да получите вашето внимание и сърцето си. Тези върхови тоалети на Томи Хилфигер са най-доброто, което може да се побере в най-елегантните облекла и не можем да пренебрегнем пантофите Desigual, където можете със сигурност да се насладите на лятото.

Томи Хилфигър чехли

Десидуални обувки


Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече