info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Тенденция на пластмасовите обувки! Защо ги носят?

  02. 05. 2018      От модния свят

Защо ние и главно искаме да носим пластмасови обувки ? Така че със сигурност, защото те са оригинални, модерни, доста удобни и особено лесни за миене! Също така, защото краката лесно се адаптират, те са леки и красиво меки! Разбира се, защото ще ви издържи дори няколко сезона, то се вписва с всички тоалети и просто не ви ядосва! Тенденцията на пластмасовите обувки по своята същност принадлежи към ежегодния пролетен и летен сезон. Защо? Вече знаете това. И коя марка пластмасови обувки намирате в нашия магазин? Мелиса, Закси и Крокъс.

Пластмасовите обувки не са просто плажни джапанки, които са отвратителни и болезнено нарязани между нашите пръсти. Пластмасови бутилки, клин обувки, токчета, ботуши, маратонки, сандали и чехли се предлагат и в пластмаса . Това е, което казват марките.

Всяка марка обувки използва различен материал. Марките Zaxa и Melissa произвеждат обувки от материала Melflex , Melissa, който добавя парфюмна есенция, така че обувките ви не само ще получат обувката. Материалът на Melflex е мек и еластичен, а някои ботуши имат и спойлери за памет, така че можете да се разхождате през деня и нощта.

Марката Crocs е позната особено благодарение на "грозните" пластмасови тъкани, но ние я обичахме за максимален комфорт, но марката отиде с времето, за да можете да избирате всякакви форми и стилове от обувките си, от чехли до балерини или дори приплъзване Crocs за производството на обувките си използват Croslite материал , който също е много мек, адаптивен, но особено учудващо леките обувки Crocs също имат ортопедична вътрешна подметка с масажни точки - не са вредни за здравето, когато сме в те са дори екологосъобразни и за тези, които прекарват дните си и часовете практически незаменими.

Мелиса обувки

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече