+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Освободете цветовете на банята с новата колекция Desigual Living

  06. 10. 2017      От модния свят

Не само вашият гардероб, но и вашата баня също заслужава добра доза стил! С кърпи от новата колекция Desigual Living, ще го добавите към Вашия декор.

Хавлиите и хавлиите са ежедневна незаменима част от живота ви, така че защо да не го ползвате с игриви дизайни, весели цветове и хубави дизайни? Дебелите кърпи от колекцията есен / зима 2017 са в няколко цветови комбинации, модели и размери, просто изберете правилната.

Новостта е комплект от две кърпи, които се сравняват помежду си. В пакета ще намерите кърпа с класически размер и малка част от ръцете си, така че да имате любим 2in1.

дебела кърпа

Ако не сте сигурни дали искате да подмладете банята с екстравагантни битове или предпочитате да се придържате към земята и да изберете ненатрапваща се опция, не окачете главата си. Ако вашата баня е монохромна и прилична, не се страхувайте да развързвате и да вземете Jacq Boho Jeans, например, в характерни виолетово-сини нюанси. Те придават по-уютен вид на стаята и редуват два вида от комплекта 2v1, за да сте сигурни, че банята не само ви очаква.

дебела кърпа

дебела кърпа

Но ако сте минималисти или вашата баня е по-изразена, опитайте Jacq Dark Floral . Както подсказва името, комплектът и кърпата са украсени с флорални мотиви, които ще направят фина настройка на интериора и ще ви дадат усмивка на лицето си.

дебела кърпа

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече