+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Свещ на Янки - НОЕМВРИ

  24. 11. 2019      От модния свят

Коледа чука на вратата, както и ноемврийският аромат на Yankee Candle , който ароматизира дома ви с коледни тонове.

За какво ви напомня Коледа? Червени ябълки, запалено неистово, сладки бонбони, борови иглички, блясък на празничен момент и успокояваща тишина? Всичко това, и дори повече, със свещи и восъци на Yankee Candle .

Аромат на месеца ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА СЪВЕТ

Червени ябълки върху адвентен венец, на празнична трапеза, в традиционна филия ... сочният им аромат се допълва от щипка канела, шепа орехи и остър джинджифил. Този типичен коледен аромат не трябва да липсва във всеки дом, където ще подсили романтичната спокойна атмосфера на коледните празници. Този аромат на месеца е чудесен съвет за подарък за вашите близки.

Червен ябълков венец

Аромат на ЗИМНИЯТ ЧУДЕН

Ярък, елегантен и ослепителен, този аромат на Луната е точно като нощите преди Коледа. Комбинацията от шампанско и цитрусови плодове се съживява от нежната ванилия и балсамова ела. С такива свещи Yankee Candle няма да стъпите настрана, напротив, ще омагьосате не само сетивата си, но и посещенията, които ще ви спрат по време на празниците.

YC аромат на месеца може да бъде закупен на красиви отстъпки до края на ноември, така че не им позволявайте да избягат! Очакват ви декоративни стъклени буркани в три размера, ароматни восъци за ароматни лампи или малки оброчни свещи.

Свещ за янки от свещта зима

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече