Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Свещ на Янки - ОКТОМВРИ

  17. 10. 2019      От модния свят

Fragrance. Нещо, което сетивата ни напълно възприемат. Това, което свързва част от нашия мозък с дадена ситуация, опит или памет, придобивайки значението си за всеки от нас. Ето защо ароматите са в състояние да предизвикат силни емоции у нас и затова ги обичаме или не ги харесваме ...

Ароматите на Yankee Candle за месец октомври със сигурност ще се радват на вашата популярност! Благодарение на тях ще съжалявате, че не се радвате повече през есента!

Ароматът, който ще изберете за вашия дом, ще му придаде определена индивидуалност и атмосфера. Ще ангажирате не само себе си и любимите си хора, но и посещение, което тайно ще й завиди. Yankee Candle също е чудесен съвет за подаръци , просто изберете подходящия аромат за човека.

Аромат на свещта на Янки

Янки свещ подправен портокал

Става тъмно рано и трябва да стимулирате освежаващ, освежаващ аромат на сочни портокали, остър джинджифил и опияняващи карамфил в тези вечери. Ароматът на свещи или восъци Yankee Candle попада във всеки ъгъл на вашата къща или апартамент, оставяйки магията на есента, тъй като не я познавате.

Янки свещ подправен портокал

Yankee Candle Mulberry & Fig

Обичате ли сладостта на плодовете? Докато няма да опитате тези сочни смокини и вкусни черници, те ще ухаят на дома ви с часове. Черницата и смокинята прелива , както и пълна купа на вашата маса, къпини, смокини, черница, листа от малини и сладка червена слива.

Yankee Candle Mulberry & Fig

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече