+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Основната роля на бъбреците!

  25. 04. 2019      От модния свят

Символът "90-те" обявява завръщане на модна сцена! Чанти, куфарчета, хартия за писане и дори раници трябва да запълнят фона, когато на сцената дойде кралицата на модните аксесоари - бъбрек!

Това изглежда невероятно за вас? Ретро, който искаше да остане скрит на дъното на кабинета? Не се заблуждавайте, забравяйте за стария бъбрек, защото това парче трябва да бъде ремонтирано преди да настъпи модният връх.

Задници, които са интересно оформени, декорирани и минималистични, които лесно можете да комбинирате с много тоалети и ще се забавлявате всеки ден.

Носенето около бедрата може да е първата ви атака, но това не е единствената възможност. Ако дългата лента е достатъчна, сменете ребристата лента или торбичката. Можете да го прикрепите към кръста си през ризата, пуловер или палто. Вземете го също, можете да бъдете изкривени през рамото си, изведнъж ще стане ясно, че ще ходите с времето, а настоящите тенденции не са чужди за вас.

Магията на бъбреците е скрита в практичността му. Просто скриете всички необходими неща като ключове, телефон или портфейл. Не дръпнете раницата си или не дръжте гърба си с чанта и ръцете ви остават хлабави.

Тя ще ви осигури перфектно допълнение към пътувания, празници, фестивали и редовни еднодневни екскурзии, като пазаруване. Знаменитостите в света като Риана, Ан Хатауей или Ким Кардашиан вече са се поддали на отвличане .

Така че ние вярваме, че и вие ще се поддадете. Ние, жените по различен начин, вече сме загубени и искаме всички!

Опитайте стилната кърпа с марката Desigual с прилична бродерия и златно коване. Това ще бъде въображаема глазура на вашето облекло!

Но ако в вас има малко бунтовнически дух, отидете за бъбреците Desigual с метални шипове и още ципове. Тя е изработена от текстилен материал и каишката е не само регулируема, но и разглобяема, така че можете да я носите в ръката си.

Ние предлагаме спортна елегантност от Tommy Hilfiger! Хлъзгав текстилен дизайн със златни детайли и два по-малки джоба - това просто не е грешка.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече