+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Слипс - чешко-словашка марка за теб

  19. 10. 2018      От модния свят

Ние носим почти всички, всеки вкъщи има няколко резервни двойки, които да посетят. Чехли, чехли, точно като тези маратонки, така че краката им да са топли и да не чопят чорапите.

Те са най-вече монохромни, скучни, слаби с универсалния размер на детските ски, където можете да се плъзнете на пода, докато гледате в замъка.

Ами ако бяха различни? Във всичко?!


Не би ли било чудесно да се върнете у дома след тежък ден и да скочите в чехли, които ще ви накарат да се усмихвате на лицето си? Не би ли било по-приятно да предложиш пантоф, който да се побере? Това беше! И ние сме за вас!

Слипсовидни чехли

Марката Slippsy идва не само с чехли, чиято игривост буквално върви. И мъжете и жените могат да го усетят, топло и наслада. Те са меки, удобни и неплъзгащи, така че не се притеснявайте да превърнете апартамента си в хлъзгав път.

Slippsy

Серията Slippsy също така крие оригиналните купчини за сдвояване и чорапи. Всички в дизайни, които са еднакви или подобни, така че можете да създадете творчески домашен украшение за себе си и вашата скъпа половина.

Slippsy

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече