+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Slide Чехли - Модни обувки за лято 2019!

  08. 05. 2019      От модния свят

Идеални обувки за лятото? Определено хлъзгайте се с чехли! Защо? Тъй като обувките им са лесни, здрави и преди всичко, те са удивително удобни! Подходящ ли е също за рокли или по-елегантни тоалети? Определено да! И тъй като чантата буквално е разкъсана с тази модна тенденция, ние също изпратихме нашия магазин. Изберете от различни модни марки, тенденции, дизайн и стилове. От елегантни до спортни, ортопедични, пластмасови или кожени парчета. Нека си ги представим.

Какви са те всъщност плъзгат чехли? Те имат една обща черта. Те се характеризират с една, дебела лента над стълбата. Можете да избирате от нас от различни дизайни, както вече споменахме. Независимо дали избирате спортен стил в прост дизайн или плъзгащи се пантофи, не стъпвайте. Ние имаме тези модерни обувки от Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Melissa или Crocs и много други за вас.

Плъзгащи се чехли Calvin Klein

От модната марка Calvin Klein можете да избирате от няколко вида и от много цветове. Искате ли удобни чехли с неопренови вложки или пластмасови парчета? Имате ги. За нас избирате и вярвате, че не е едно парче. Номерацията на тези чехли варира, така че следвайте таблицата за преобразуване на размера за всеки конкретен продукт.

плъзгащи се чехли Calvin Klein

Плъзгащи се чехли Tommy Hilfiger

Ако търсите безкраен и спортен дизайн или елегантни метални клинове, тогава Томи Хилфигер е очевиден избор. В нашия електронен магазин ще намерите и мъжките чехли Tommy Hilfiger, за да можете дори да сравни вашата скъпа половина. Фактът, че тези обувки са изключително удобни и подходящи за всички тоалети, може дори да не бъдат споменати, но когато сме там, това е вярно.

Плъзгащи се чехли Tommy Hilfiger

Пантофи Мелиса

Известен аромат на дъвка, гъвкав материал и стелка с памет. Да, говорим за великите обувки на Мелиса . И тъй като марката Мелиса не е изоставена в модните тенденции. Разполага с тези уникални ванилни чехли, които допълнително са украсени с елегантна лента на лентата.

плъзгащи се чехли Мелиса

Плъзгащи пантофи Crocs

Стилни пантофки, украсени с 3D цветни и метални приложения. Ортопедично оформена стелка, масажни точки, ултра леки Croslite. Това са уникалните пантофи Crocs на платформата. От Crocs можете да избирате от множество форми, дизайни и цветове, а фактът, че имате много да избирате.

Плъзгащи пантофи Crocs

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече