+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Сандали за ездачи - Нова пластмасова обувка за обувки по различен начин

  17. 05. 2019      От модния свят

Това е време, за да ги посрещнем в нашата колекция ,, пластмаса "чисто нова любов. Бразилската модна марка Rider сандали . Марк Rider Сандали е създадена още през 1986 г., по силата на един от най-големите обувки в света, компанията Grendene, и както подсказва и името оферти Особено сандали, джапанки или чехли.

Сегашната колекция за пролетта и лятото на 2019 г. предлага както женски обувки Rider, така и мъжки и унисекс парчета . Така че, с вашата скъпоценна половина, може да се наложи да съпоставите същите цветове и дизайн. Наречен. съвпадение тоалети са само се носят сега и това е вкус и доста сладък, плюс няма да трябва да завиждам на ездача.

Сандали за ездачи

Можете да използвате такива мъжки джапанки не само за празници, фитнес или у дома, но и особено за ежедневни облекла през летните месеци. Областта на тази марка е преди всичко качество, функционалност и преди всичко екологичност, те са изработени изцяло от рециклируеми материали и 99% от генерираните отпадъци се използват или рециклират отново.

Обувките за ездачи са противохлъзгащи, устойчиви на нормални повърхности, имат специално оформена подплатена стелка, която ви дава максимален комфорт на всяка стъпка. Марката е идеална за любителите на активния начин на живот. Въпреки че не е модерно, той изразява оригиналния си стил в колекциите на обувките, които можете да носите в продължение на няколко сезона.

Сандали за ездачи

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече