+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

сабо

  12. 07. 2019      От модния свят

Пролетта и лятото е идеалното време за запушване. Ние харесваме чехли, защото е лесно да ги сложите и дори по-лесно да се преобърнете. Паузирахте ли някои над "запушвания", като това, някои може да не знаят какво означават с това .. Нека да го обясним Друг регион, различен морал, и дори ако всички живеем в една страна, ние не винаги имаме 100% разбиране. защото ние сме моден магазин, така че искахме да направим пауза върху него.

Crocs запушва

Пантофите са, според повечето, всички обувки, които са подхлъзнали. Логично. Ние ги наричаме чехли по различен начин. Е, какво запушва тази година. Разбира се, хлъзгайте се с чехли , без тези, които не трябва да съществувате през лятото. Защото не само че са „в”, но и са предимно удобни и годни за всичко.

Тогава пантофите могат да се поставят и между сабовете, а пантофите Crocs, изработени от специален и лек материал Croslite , с ортопедично оформена вътрешна стелка, която също има точки за масаж, са ясно включени. Типични наметала могат да се считат за класически пробит Crocsky, който преди няколко години обикаля света и който все още обича и мрази цялото общество.

В допълнение, не влизайте в чехлите / чехлите от Calvin Klein или Tommy Hilfiger . Можете да избирате от разнообразие от цветове и дизайн. Можете дори да се настроите със своята скъпоценна половина.

запушва Calvin Klein

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече